Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОсвен да папкаш, не е имало време за

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОсвен да папкаш, не е имало време за
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Намалих храната със 70 процента. Оказа се, че мога да живея с по-малко храна

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Освен да папкаш, не е имало време за друго в пандемията. Преди „ Пътят на достойнството “ съумях да вляза във форма, съумях да си наложа неща, които не съм си налагал пет години. Намалих с 60-70 % храната. Оказа се, че мога да пребивавам с по-малко храна и  без течен шоколад. Това съобщи артистът и артист Орлин Павлов за „ На кафе “ по Нова Тв.

Дали по-умният отстъпва в избрани обстановки, с цел да няма спор? Зависи от обстановката. Да спориш с простака и простака, е безусловно безмислено. Затова по-умният споделя: Добре, прави каквото искаш. Това са разнообразни планети, които се сблъскват с действителността, разнообразни светове, сподели още Павлов.

Щастлив съм, че имам работа, само че се веселя, че хората от изкуството имат доста работа, без значение дали се снима или приказваме за музика. Всички мои сътрудници са доста заети и им поисквам хубаво лято, добави Орлин Павлов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР